29/04/2020

Поети Компаніївщини про природу рідного краю: Анна Горбоніс

#Екобібліотека #ПоетиКомпаніївщинипроприродурідногокраю #Екомарафон
Рідна природа надихає на творчість. Продовжуємо екологічний марафон "Поети Компаніївщини про природу рідного краю". Знайомимося з Анною Горбоніс.
Автобіографія
Я, Горбоніс (Груєнко) Анна Віталіївна, народилася 29 грудня 1987 року в селі Губівка Компаніївського району Кіровоградської області. Разом із сестрами Катериною та Оленою, виросла в сім’ї робітників – батько, Груєнко Віталій Миколайович, був трактористом, мати, Груєнко Оксана Олексіївна, працює техпрацівником.
У 1994 році пішла в перший клас. Перші поетичні рядки з’явилися у 6 класі,періодично брала участь у районних та обласних поетичних конкурсах серед школярів, а згодом почала друкуватися у районній газеті «Степовий край».
У 2004 році закінчила Губівську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів ім. Д. Бєдного Компаніївської районної ради. У тому ж році була зарахована до Кіровоградського державного педагогічного університету ім. В.Винниченка на факультет філології та журналістики спеціалізація українознавства.
У 2009 році одержала диплом спеціаліста.
З 2010 року працюю вчителем зарубіжної літератури в рідній школі.
По життю крокую разом із люблячим чоловіком Олександром. Маємо двох діток: донечка Катруся і син Степан.
Моє життєве кредо:«Любити життя, і цінувати кожну його хвилину: нести радість, у книгах шукати істину, у людях – мудрість»


Світлина від Светлани Полтавец.

Немає коментарів:

Дописати коментар