01/03/2017

Всесвітній день котів


Результат пошуку зображень за запитом "Всесвітній день кішок"Любов до чотирилапих пухнастиків виявилася настільки сильною, що для муркотливих улюбленців навіть окреме свято вигадали — Всесвітній день котів. А відзначаємо ми його щороку 1 березня, в перший день весни. Нещодавно французькі дослідники підрахували, що на Землі живе близько півмільярда домашніх кицьок, більшість з яких знаходиться в США.

Результат пошуку зображень за запитом "Всесвітній день кішок"Кішка, багато років живучи поряд з хазяїном, вважає себе рівною з ним, кажуть вчені. Тож і спілкуватися з котиками ми повинні шанобливо, пояснюючи, що вони роблять неправильно, але ні в якому разі не карати за пустощі та провини. 
Якщо у Твоєму домі мешкає кіт, вважай, що Тобі пощастило. Адже це симпатичне звірятко, близький родич тигра та леопарда, не лише оберігає домівку від гризунів, але й лікує деякі захворювання та продовжує життя своєму господарю.
В деяких країнах котам віддають шану навіть на державному рівні. 
В Австрії, наприклад, кожній кішці, яка охороняла продуктові склади, виплачують пожиттєву пенсію у вигляді м’яса і молока.
В Китаї цих пухнастиків охороняють на законодавчому рівні.
Тож побажаємо всім котикам мати власний дім, турботливих господарів та смачну, натуральну їжу!
Результат пошуку зображень за запитом "Всесвітній день кішок"Результат пошуку зображень за запитом "Всесвітній день кішок"
Пов’язане зображення
Результат пошуку зображень за запитом "Всесвітній день кішок"Результат пошуку зображень за запитом "Всесвітній день кішок"

Немає коментарів:

Дописати коментар