11/02/2020

День безпечного інтернету

#ДеньБезпечногоІнтернету у бібліотеці КЗ "Компаніївське НВО"
11 лютого 2020 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом «Разом для найкращого Інтернету».
Саме сьогодні з читачами 2-Б класу ми вкотре вивчали правила безпеки в Інтернеті та ознайомилися з безпечними сайтами та сервісами для дітей.
День безпечного Інтернету (SID/ДБІ) запровадили мережі Insafe та INHOPE за підтримки Європейської комісії для просування безпечного та позитивного використання цифрових технологій, особливо, дітьми й молоддю. Центр кращого Інтернету представляє Національний комітет Дня безпечного Інтернету в Україні.
День безпечного Інтернету відзначають щороку. Мільйони людей об’єднуються, щоб надихнутися для позитивних змін онлайн, підвищити освіченість з питань безпеки онлайн та взяти участь у заходах, що проходять у всьому світі. День безпечного Інтернету націлений на створення безпечного та найкращого Інтернету, де кожний та кожна можуть використовувати технології відповідально, у дусі поваги, критично та творчо.


Світлина від Светлани Полтавец.
Світлина від Светлани Полтавец. Світлина від Светлани Полтавец. Світлина від Светлани Полтавец. Світлина від Светлани Полтавец.Світлина від Светлани Полтавец. Світлина від Светлани Полтавец.Світлина від Светлани Полтавец. Світлина від Светлани Полтавец.

Немає коментарів:

Дописати коментар