24/04/2021

Бібліотечний проєкт «Експрес-інтерв’ю «Моя улюблена книга»

 Вчені неодноразово доводили, що читання надзвичайно корисне. Люди, які регулярно читають, мають гарну пам'ять, розвинену фантазію, у них більший словниковий запас, вони більш емпатичні. Читаючі люди краще справляються зі стресом, а ті, хто читає перед сном, краще сплять.

На жаль, останні роки відбувається втрата інтересу до книги та читання.

Є багато порад, як прищепити дітям любов до книг, як привчити дитину регулярно читати, як зацікавити книгами та підтримувати цю звичку.

Бібліотекарі використовують для популяризації книги та читання, приваблення та заохочення читачів до бібліотеки безліч цікавих, креативних методів та прийомів.

Актив бібліотеки КЗ «Компаніївське НВО» розпочинає бібліотечний проєкт «Експрес-інтерв’ю «Моя улюблена книга». Перша частина – інтерв’ю з директором та учителями закладу, які дадуть відповіді на цікаві для наших учнів-читачів запитання про їх перші книги, про книги, які читають на даний час, та яку книгу порекомендували б прочитати підліткам чи своїм учням. Продовжуть проєкт випускники закладу. Дякую своїм активістам Ірішка Ткаченко та Дар'я Тюпа, які вперше спробували себе в ролі журналістів))). Далі буде…



Немає коментарів:

Дописати коментар