09/03/2020

Мультфільм серії "Книга-мандрівка. Україна" "Як Тарас Шевченко став зіркою"

Як Тарас Шевченко став зіркою. 3 серія «Книга-мандрівка. Україна».


Нова серія «Книги-Мандрівки» присвячена тому, про кого написали не одну книгу, зняли не один фільм, ба навіть більше – створили цілу науку – шевченкознавство. Здавалося б, що можна додати до історії найвидатнішого українця Тараса Шевченка? Але чому ж серед цілої плеяди талановитих, неординарних українців найвидатнішим став саме він?
Одні скажуть – бо зміг піднятися з самого низу і з кріпака стати вільною людиною. Інші довго аналізуватимуть його творчість. А «Книга-Мандрівка» пропонує вам помандрувати в Україну, в часи, що настали після ліквідації Гетьманщини, та побачити все на власні очі! Побачити, чиєю ідеєю було викупити Шевченка з кріпацтва, як долю Кобзаря було розіграно на аукціоні та як сам цар віддав за його свободу 45 кілограмів срібла! А ще – які напої полюбляв батько Тарас, як проколов вухо та якого автопортрету Шевченка нам ніколи не показували в школі! Розкаже все це одвічна супутниця Кобзаря – мудра вечірня зоря – голосом народної артистки України, легендарної Ади Роговцевої.
У відео звучать вірші Тараса Шевченка, а також використане інформаційне YouTube відео від 25 січня 2014 року з Сергієм Нігояном. Джерело: відео розміщене на сайті ВолиньМедіа volynmedia.com та на YouTube-каналі студії "Правда PRO" www.youtube.com/watch?v=jnjeNr0e9_A. «Книга-мандрівка. Україна» — перший український мультсеріал, заснований на реальних подіях і нереальних пригодах. Чому «книга»? Бо серіал створено на основі бестселера «Книга-мандрівка. Україна», — а тепер його персонажі, історії та відкриття оживають в українському Youtube!
Стікери з персонажами проекту «Книга-мандрівка.Україна» в Telegram https://telegram.me/addstickers/trave...
Героями й героїнями мультсеріалу є всесвітньо відомі українці й українки, пам’ятки та події, — на жаль, не завжди добре знані земляками. Знай більше — підписуйся на канал мультсеріалу «Книга-мандрівка. Україна» просто зараз! Мультсеріал «Книга-мандрівка. Україна» створено креативним агентством Green Penguin за підтримки Українського культурного фонду.
Новини проекту на Facebook https://www.facebook.com/read.and.tra... та в Instagram https://www.instagram.com/read.and.tr...
#книгамандрівка #мультфільми #мандрівка #мультфільмиукраїнською

Немає коментарів:

Дописати коментар