04/12/2017

#ЧитаємоСухомлинського

   Молоді та досвідчені учителі, адміністрація закладу КЗ "Компаніївське НВО" постійно звертаються до неоціненної скарбниці досвіду українського педагога В.О.Сухомлинського. 
   У книзі "Сто порад учителеві" всесвітньо відомий педагог дає поради для учителів, вихователів та студентів педагогічних вузів з питань організації, змісту, форм, методів і прийомів навчально-виховної роботи, самовиховання учнів, виховання громадянського обов'язку. Широко висвітлює досвід Павлишської середньої школи. 
   "Серце віддаю дітям" - ця книга знайомить читачів з тим, як на протязі багатьох років Василь Олександрович вводив своїх вихованців в світ пізнання навколишнього середовища, допомагав оволодіти знаннями, пробуджував розумові здібності і прищеплював шляхетні почуття, виховував громадянську гідність, віру в добро, безмежну любов до рідної землі.
   У книзі "Слово про вчителя" зібрано висловлювання класиків літератури, видатних діячів, відомих українських і світових педагогів, представників культури та мистецтва про вчителя, його роль та педагогічну майстерність. 
   Кожне видання Сухомлинського - це великий багаж досвіду, порад, зрозумілих прикладів як виховати СПРАВЖНЮ ЛЮДИНУ.

  
 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар