21/09/2017

Участь у "Битві поетів"



Фото Светланы Полтавец.
Сьогодні у Кропивницькому в галереї "Елисаветград" відкрився черговий сезон "Битви поетів" в якому взяв учень нашого закладу Максим Бричка. Підтримали його я, його тато та Оксана Розганяєва (член районної літературної студії "Вершники"). Приємно було зустріти на цьому заході нашого випускника, юного поета, нині студента КДПУ ім.Винниченка Сашка Колтунова, який також щиро підтримував нас.
Приємна атмосфера, доброзичливість гостей, неповторне задоволення від прослуховувань творчості учасників, кайф від запрошеного гурту «Delo k No4i» - ось це все ми отримали у цей чудовий вечір!!!
Відзначу, що Максим гідно презентував свою творчість, мав гарні бали та був учасником 2-х турів. Молодчинка!!!
Також, Кирил познайомив гостей з новинками літературних видань обласних молодих поетів та іншими збірками, які гості мали можливість придбати.
"Битва поетів" - це проект, який модерує Кирило Поліщук. На цьому майданчику кожен охочий може представити свою творчість та отримати гарантовані "3 хвилини слави".
"Битви поетів" відбуваються вже шостий рік. Їх постійне місце проведення - галерея "Єлисаветград". Традиційно вони збирають кропивницьких митців слова раз на місяць.
Докладніше в розділі У Кропивницькому відкрився новий сезон "Битви поетів" (ФОТО) — Інформаційний портал Кіровоградщини - Гречка - Новини Кропивницький на сайті gre4ka.info
Фото Светланы Полтавец.

Фото Светланы Полтавец.


Немає коментарів:

Дописати коментар